2015 yılından itibaren doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum ilk adım şehri Samsun’umuza ve Samsun’lu hemşehrilerimize Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 26. ve 27. Dönem Milletvekili olarak hizmet üretmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde ülkemize, şehrimize ve ilçelerimize bugüne kadar hizmet ettiğimiz gibi bundan sonra da milletimizin ve hemşehrilerimizin vekaletine layık olmak, emanetine sahip çıkmak, onların menfaatini ve geleceğini korumak için var gücümüzle çalışacağız.

SONSUZ ŞÜKREDİYORUM

Rabbim'e, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partinin fedakar ve cefakar teşkilat mensuplarıyla yol arkadaşlığı yaptırdığı için, Milli mücadelenin meşalesinin yakıldığı Samsun’umuza ve Samsunlu hemşehrilerimize hizmet etmeyi nasip ettiği için sonsuz şükrediyorum.

Türkiye Yüzyılı için son derece önemli olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ve seçim sürecinin, AK Partimiz, Cumhur İttifakımız ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. “Türkiye İçin, Samsun İçin, Hemen Şimdi”diyor, tüm hemşerilerimize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Durmak Yok, Doğru Adımlarla Yola Devam!

Av.Orhan KIRCALI AK Samsun Milletvekili Adayı