15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılında. Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'ne Bafralı vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Hain 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılında. Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'ne Bafralı vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. fetö terör örgütüne yıllarca biat etmiş, emirlerini harfiyen ve tereddütsüz yerine getiren ihanet şebekeleri, bugün kafasını kuma gömen devekuşu misali ikiyüzlülüğün daniskasını 15 Temmuz mitinginde meydanlarda gösteriyor.

Halen içten ve samimi bir dille tepki veremedikleri gibi, Alim ve hoca görünümlü bir teröriste vatandaşların gösterdikleri tepkilere dahi tahammül edemiyorlar

Bafra’da ki takiyeciler

15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’nün, örgüt içindeki mensupları deşifre olmamak için 15 Temmuz Nöbetlerine katılıyor ve meydanlara çıkarak fotoğraf çektirip ve bu fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar.

Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda o gece Bafra demokrosi nöbetlerinde benim gördüğüm FETÖ/PYD ‘davalarından tutuklanmış ve ceza almış en az yedi kişi gördüm.

Bu gördüğüm kişiler 15 Temmuz darbe girişimine tepki vermemiş, sessiz kalmış kafalarda soru işareti bırakmışlardır. Acaba darbe girişiminin gerçekleşmesini ve bu kaos ortamından medet mi umdular? Evet, bence umdular.

15 Temmuz’un karanlık, puslu gecesinden medet umanlar, bulanık suda balık avlamaya çıkmışlardı.Bunların demokrasi nöbetlerinde meydanlara çıkmalarını hiç samimi bulmadım.

Bunlar hala daha Alim ve hoca görünümlü bir teröriste laf söyletmiyorlar.