“Bu topraklarda barış ve kardeşlik içinde beraber yaşamak için, Teslim olun!

Ölmeyin, öldürmeyin, teslim olun!

Terör faaliyetlerine son verin, teslim olun!

Devletimizin terörle mücadeledeki kararlılığı ortada, Teslim olun!”

Diyarbakır Ulu cami hoparlörlerinden teröristlere böyle seslendi bir komutanımız.

********

Bu çağrıyı saatte bir vermeliyiz. Sadece cami hoparlörlerinden değil, televizyonlardan ve radyolardan da bu çağrıyı yinelemeliyiz. Eminim ki bu çağrıyı duyan ve zaten eylemi bırakmak isteyen, kalmakla kalmamak arasında gidip gelen  birçok şahıs, bu çağrıyla birlikte “ evet, yeter artık” diyecektir.

Bir can bile kurtulsa dünyalara bedeldir.

Biz de tekrarlıyoruz;

Barış ve kardeşlik için, çocuklarımızın geleceği ve hep birlikte güçlü bir Türkiye için, sizi ittikleri terör çukurundan çıkın ve Teslim Olun!

Sizleri kandıranların sırça köşklerde hayat sürüp, dış güçlerle işbirliği içerisinde kirli planları olduğu ortadayken, sizler kendinizi kullandırıp hayatınızı değersizleştirmeyin, Teslim Olun!

Kandırılmış biri olarak hayatınızı yok pahasına heba ederek, ya da masum canlara kıyıp katil olarak değil, insan onuruna yaraşır şerefli bir hayat sürerek ahirete göçün. Hem dünyanız hem ahiretiniz için, Teslim Olun!

Terör sayesinde cebini dolduran iç ve dış canavarların kölesi olmaktan kurtulmak için, Teslim Olun!

Sadece kendi hayatınızı değil, gelecek nesillerin hayatlarını da aydınlatmak için suçtan arının ve Teslim Olun!

Şehirleri tarumar ederek yaşanmaz hale getirmek için değil, kalkınmış medeni ve müreffeh bir ortak vatanı yeniden inşa etmek için, Teslim olun!

Hak iddiası ile yola çıktığını söyleyip de, başkalarının en temel hakkı olan yaşam hakkını elinden almaya yönelik terör eylemleriyle başarılı olunamayacağı ortada. Başarsanız bile bu dünya zalime kalmaz. Bugün zulm ile abat olanları bekleyen son bellidir. Yarın kahr ile berbat olacaklardır.

Başınıza örülen çoraptan, üzerinize giydiğinizin etek olduğunu fark edemeyecek kadar körleşmiş bir zihinden kurtulmak için, Teslim olun!

Teslim olun, Teslim olun, Teslim olun!

İnsanlık için, Analar için, Allah için………………………….

Selim Bilal…………………………………..