Muhalefetin yapmaya çalıştığı  çatının kiremiti marsilya, mahyası amerika, mertekleri israil, şiltesi ingiltere, çivisi de almanyadan geldi.  Malzeme özenle hazırlanmış iyi güzel ama bu malzemeyi çatacak usta!!!

Muhalefet bu malzemeleri kullanacak ustalığa, maharete, proje bilgisine sahip değil. Hal böyle olunca da bu çatının  akıtacağını, kışın soğuk-yazın sıcak olacağını bilmek, ilk karda göçme , ilk rüzgarda uçma tehlikesi olduğunu söylemek  zor olmasa gerek. Üstelik çatının eğimini de çok dik yapmışlar üzerine çıkan in(h)sanoğlu kayıp düşecek alimallah.

Çatının giderlerini yapma işi Devlet ustada. Her tarafa gider yapıyor ustamız. Kimisini anlının çatından, kimisini ininde tepesinden vurup indirelim, Musula da girelim, Kerkük'te halaya duralım halet-i ruhiyesinde.  Bizim kemal ustaya ise çatıyı çatma görevini vermişler. Komedi tam burada başlıyor. Ustamız kazmayı keser sanıp ahşabı kazmayla mıhlamaya kalkınca bütün karkası berbat ediyor. Kısacası bu güzelim malzemeyi bile heba ediyorlar. Bunlar bunca yıl siyasetin içinde kalıp da çırak bile olamamışlar. Yahu hiç kimseyi bulamıyorsanız kendiniz aday olaydınız. Yakışır mı size sipariş adaya evet demek. Üstelik siparişin kimden geldiğini de çok net bildiğiniz halde. Latife bir yana her ikisinin de muhalefet partilerine maddi manevi destek olmuş, gönül vermiş, oy vermiş insanları daha fazla incitmeden çekilip gitmeleri gerekir.

Faydalı siyaseti bırakıp tamamen goy goy ve gaz verme siyaseti yapan muhalefet, bayrak meselesinde, Irak'taki ışıd meselesinde, cumhurbaşkanı adayı meselesinde tamamen kendi inisiyatifleri dışında karar vermek ve söz söylemek zorunda bırakılmışlardır. Acınacak halleri vardır ve bir an önce siyasi arenayı terk etmelidirler. Siyasetin de bir şanı şerefi var neticede. Bu kadar onursuz siyaset yapacağına git hacı murat koleksiyonu yap derler adama.

Dünya siyonizminin Türkiye'deki eli kolu, gözü kulağı, maşası, tası hamamı olan aydın doğan önderliğindeki ekip bizzat 3 yıl önce ekmeleddin ihsanoğluna cumhurbaşkanlığı görevini tevdi etmişler ve o da mahal memnuniyetle bunu kabul etmiş. Ergün Diler bunu üç yıl önce yazmış köşesinde. Bugün ise bakıyorsunuz muhalefet partileri ağa babalarından aldıkları emirleri harfiyen yerine getirmek için tam bir uyum içerisinde hareket ediyorlar. Dünya siyonizmi gayet iyi biliyor ki; "Ortadoğuyu kontrol etmek için önce Türkiye'yi ya kontrol etmelisiniz ya da siyeseten etkisiz hale getirmelisiniz.

Tüm bunların ne anlama geldiği gayet açık.  Ortadoğu oyunu monopoly'den sonra dünyanın en çok oynanan oyunu olsa gerek.Dünyayı yönettiğini zanneden gafiller bizim memlekete ayar vermeye kalkıyorlar yine. Önceki yazılarımda da söylediğim gibi denemekten vazgeçmiyorlar ve hiç vazgeçmeyecekler.